2016

Ook in 2016 zorgt Meetingpoint voor de juiste match 1 comment


Ook in 2016 hebben bedrijven weer sprankelijke en frisse ideeën voor het nieuwe jaar. Maar waar halen ze de tijd en extra handen vandaan om deze ideeën te kunnen realiseren? Juist, bij het Meetingpoint!

Heeft u voor uw bedrijf een uitdagende opdracht die intern op korte termijn niet te vervullen is? Schakel dan de hulp in van Meetingpoint Geldrop-Mierlo! Wij zoeken voor u de geschikte student. Meetingpoint heeft goede contacten met de regionale opleidingsinstituten, zoals Summa College (ROC Eindhoven), ROC Ter AA, Fontys en Strabrecht College. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste match te maken. Voor deze bemiddeling vraagt Meetingpoint een kleine vergoeding.

Ook voor studenten die graag werkervaring willen opdoen, biedt Meetingpoint Geldrop-Mierlo het juiste platform! Meetingpoint gaat op zoek naar een project dat bij jouw opleiding past. Dit kan bijvoorbeeld in een vorm van een stage of een afstudeeropdracht. Dus zoek je nog een stage? Neem dan contact op met Meetingpoint Geldrop-Mierlo.

Meetingpoint Geldrop-Mierlo verenigt!


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Ook in 2016 zorgt Meetingpoint voor de juiste match